wij zijn starplayground
Webdevelopment/design
Starplayground is bewust van het feit dat een website een essentieel onderdeel is voor uw bedrijf, het is uw eerste aanspreekpunt voor uw doelgroep. Een website die professioneel is opgebouwd geeft een duidelijk beeld van de organisatie. U heeft een website nodig die op maat aansluit bij uw organisatie en tevens moet deze ook funcioneel zijn voor uw organisatie. Wij ontwerpen uit dit perspectief maatoplossingen die perfect aansluiten binnen uw organisatie. Zie ons portfolio en volg tevreden klanten van ons.
Graphics development
Indien uw bedrijf behoefte heeft naar grafische ontwikkeling zoals het maken van een eigen huisstijl, denken wij met u mee. Wij helpen u de gehele huisstijl op te zetten, van businesskaartjes tot website.
Server/Netwerk beheer
In een organisatie komen er diverse IT factoren naar voren. Een van de belangrijkste elementen is het netwerk binnen deze organisatie. Hoe de verbindingen tot stand komen, Wat voor servers zijn er nodig voor de productiviteit en alle andere vraag stukken die naar voren kunnen komen, bij de opzetten van een netwerk, beantwoord Starplayground voor u. Als ook de onderhoud en het beheert wordt door Starplayground onderhanden genomen. Dit allemaal omdat wij weten hoe belangrijk tijd is en zodoende kunt u zich conctreren op uw "Core-Business" en zorgen wij voor de rest.
Maatwerk oplossingen
Elk bedrijf heeft zijn eigen uitgangspunten en diverse perspectieven, dit is hetgeen hen uniek maken. Wij van Starplayground onderscheiden ons daarom op het gebied van het leveren van maatwerk systemen om zodoende in te spelen op de verschillende uitgangspunten en de diversiteit binnen uw organisatie. Een maatwerk productie heeft als centraal punt en voordeel dat alle functionaliteit specifiek voor de klant word ontwikkeld. voorbeelden van maatwerk oplossingen:
HRM management, Point of Sale, administratie systemen, leden systemen